Wyroby podrobowe i pieczone

Kurczak Pieczony Pana Tadeusza

Mięso drobiowe

Jeden ze sztandarowych produktów, który swoim wyjątkowym smakiem pokazuje, że wędlina z drobiu nie musi być monotonna i nudna. Kurczak pieczony Pana Tadeusza jest przygotowywany z najlepszego mięsa drobiowego.


czytaj więcej

Pieczeń z borowikiem

Mięso wieprzowe

Wyjątkowy mięsny przysmak o oryginalnym aromacie, który zawdzięcza prawdziwym borowikom. Pieczeń przygotowywana jest ręcznie i pieczona w piecu.
czytaj więcej

Salceson biały

Mięso wieprzowe

Wyrób wędliniarski, z mięsa wieprzowego, krojony w kawałki i parzony. Oprócz naturalnych przypraw zawiera jakże aromatyczny czosnek.


czytaj więcej

Salceson czarny

Mięso wieprzowe

Tradycyjny wyrób wędliniarski wyprodukowany z krojonego mięsa wieprzowego z dodatkiem hemoglobiny. Produkt parzony. Aromat czosnku i naturalnych przypraw należy do staropolskiego przepisu, z którego korzystamy do dziś.


czytaj więcej

Salceson ozorkowy

Mięso wieprzowe

Wysokiej jakości salceson. W składzie znajdziemy odpowiednio krojone ozory wieprzowe, serca wieprzowe i mięso wieprzowe. Całość stosownie doprawiona i gotowana.


czytaj więcej

Pasztet pieczony z Pniowa

Mięso wieprzowe

Pasztet wieprzowy zapiekany w foremkach. Posiada wyrazisty smak naturalnych przypraw oraz konsystencję odpowiednią do smarowania.


czytaj więcej

Pasztet wędzony

Mięso wieprzowe

Wyjątkowy pasztet wieprzowy w naturalnych osłonkach. Niepowtarzalny, wyrafinowany smak tworzymy z starych, tradycyjnych przepisów Pana Tadeusza.
czytaj więcej

Pasztet wędzony z Pniowa

Wyrób wieprzowy

Pasztet przygotowany według śląskiej receptury. Charakterystyczny smak i aromat wędzenia oraz unikatowa forma wykonana ręcznie sprawiają, że można przywołać najmilsze wspomnienia sprzed lat…
czytaj więcej

Pasztet babci Jasi

Mięso wieprzowe

Pasztetowa na bazie wątróbki i mięsa wieprzowego. Delikatna i aromatyczna. Najlepiej smakuje w towarzystwie prawdziwego wiejskiego chleba.
czytaj więcej

Pasztet szefa

Wyrób wieprzowy

Najbardziej uznany i nagradzany pasztet, od lat uwielbiany przez konsumentów. Przygotowywany po dziś dzień, według receptury powstałej na gruncie tradycyjnego śląskiego świniobicia.
Otrzymał nagrodę na najlepszy polski regionalny produkt żywnościowy – Perła 2013 r.
czytaj więcej

Ta strona używa pliki cookies, dzięki którym nasz serwis może działać lepiej.Kliknij i dowiedz się więcej.

Rozumiem